czwartek, 8 marca 2012

Pasta jajeczna

Przepisów na pasty na bazie jajek jest dużo. To jest moja propozycja.



  • 7 jajek ugotowanych na twardo
  • 1płaska łyżka musztardy francuskiej
  • 1 płaska łyżka musztardy kaszubskiej
  • 1 łyżka masła
Jajka ostudzić i obrać. Włożyć wszystkie składniki do miksera i rozdrobnić do odpowiadającej nam konsystencji. Ja tym razem zrobiłam pastę o gładkiej konsystencji. Doprawiłam tylko trochę pieprzem.

Smacznego.

3 komentarze:

  1. Mniam, smacznie:)
    Na kanapeczkę super :)
    Pozdrowienia

    OdpowiedzUsuń
  2. bardzo lubię pasty jajeczne ,a twoja się prezentuje bosko

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo dziękuję za komentarze,

    OdpowiedzUsuń