tag:blogger.com,1999:blog-8079876590183374265.post6977142585878414162..comments2022-11-05T08:42:18.075+01:00Comments on Kuchenne wzloty i coś jeszcze: ostatnia poszła pod nóżAnna-apsik1http://www.blogger.com/profile/05209031680786677945noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8079876590183374265.post-50706700154964746972012-04-03T08:44:25.882+02:002012-04-03T08:44:25.882+02:00Alisz, wydaje mi się, że niektóre patisony po pros...Alisz, wydaje mi się, że niektóre patisony po prostu ciężko się przechowują tak po prostu, muszą być przerobione.<br />Majano dziękuję, znowu u nas zima, pozdrawiamAnna-apsik1https://www.blogger.com/profile/05209031680786677945noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8079876590183374265.post-38029418304945168392012-04-03T06:38:33.901+02:002012-04-03T06:38:33.901+02:00Mniam, jak smacznie!:))
Pozdrowienia:)Mniam, jak smacznie!:))<br /><br />Pozdrowienia:)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8079876590183374265.post-60320130612136437172012-04-02T23:30:52.801+02:002012-04-02T23:30:52.801+02:00Ah uwielbiam dynie. Ja w sezonie kroję ją w kostkę...Ah uwielbiam dynie. Ja w sezonie kroję ją w kostkę i zamrażam sobie w porcjach. Sprawuje się później bardzo dobrze. Zostawiłam na zimę dwa patisony w kuchni, ale zginęły niestety, a ja nawet nie zauważyłam kiedy zaczęły się psuć. Pozdrawiam :)aliszhttps://www.blogger.com/profile/10649054013757048607noreply@blogger.com